Angst

Angst kaprer, handlingslammer og forstyrrer vores tanker, følelser, handlinger og adfærd. Angst kan fylde det hele og ødelægge alt det, der er rart – den kan ødelægge vores livskvalitet. Angst kan komme til udtryk på utrolig mange måder, men fælles for alle former for angst er, at den styrer os og gør ting som plejer at være overkommelige helt uoverkommelige for os.

Ved hjælp af kognitiv terapi har jeg rigtig gode erfaringer med at hjælpe mine klienter at lære angstens onde cirkler at kende, og langsomt, men sikkert udfordre angsten, der hvor den forstyrrer dem i deres gøremål i hverdagen. Om det handler om angst for at tage bussen, gå til eksamen, flyve eller blot det at trække vejret, så er det at trodse og udfordre angsten et meget virksomt redskab, der giver os handleevnen og kontrollen tilbage i vores liv. Når vi tør vise angsten, at det er os, der bestemmer, hvor vi vil hen og hvad vi vil lave eller ikke lave i vores liv, så vil angsten stille og roligt miste sin kraft og ikke længere bestemme, hvordan vi har det.

Om Ane Aakerlund

Jeg er autoriseret psykolog med 21 års terapeutisk erfaring med praksis i København. Jeg tilbyder samtaleterapi og rådgivning til unge og voksne med vidt forskellige personligheds- og livsproblematikker. Den drivende kraft i mit arbejde er, at jeg dagligt oplever, at terapi kan give et andet menneske et rigere liv med et højere selvværd og en større styrke til at kapere de udfordringer, som man møder livet igennem.

Jeg har gennem årene specialiseret mig i arbejdet med særligt sensitive unge og voksne mennesker. Min erfaring inkluderer en mangeårig fordybelse i det særligt sensitive og forskningen i sensitivitet er en af de centrale inspirationskilder til mit arbejde.

For mange mennesker er det et stort skridt at opsøge en psykolog. Det kan være forbundet med sårbarhed og smerte at erkende, at man har brug for støtte til at komme videre. Ved vores første møde snakker vi om forventninger og ønsker til et forløb, og finder sammen frem til, hvad der passer dig bedst.

Det siger andre om deres forløb hos Ane

Kontakt

Hvis du har lyst til at vide mere om min metode, eller bare er nysgerrig, er du altid velkommen til at ringe eller skrive for at få en uforpligtende snak.