Praktisk og priser

​​Hvis du har en sundhedsforsikring:
Hvis din arbejdsplads har en sundhedsforsikring, har du mulighed for at få dækket udgifterne til psykologhjælp. I nogle private indboforsikringer er det ligeledes muligt at få dækket udgifterne eller få tilskud til psykologsamtaler til sig selv eller familien.
Jeg afregner gerne direkte med forsikringsselskabet efter de gældende forsikringstakster. Du kan derfor med fordel, før du bestiller tid hos mig, undersøge om du er omfattet af en sådan forsikring f.eks. gennem dit arbejde, din pensionsordning eller din indboforsikring.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark får du 300 – 450 kr. i tilskud til samtalerne af 50 minutters varighed og 600 – 900 kr. i tilskud til samtalerne af 90 minutters varighed. Der er altså penge at spare her. Se mere her

Priser

Individuel terapi, 50 min.: 1200 kr.

Coaching, 50 min.: 1200 kr.

Individuel terapi, 90 min.: 2160 kr.

Familie og pårørendesamtale, 50 min.: 1300 kr.

Familie og pårørendesamtale, 90 min.: 2340 kr.

Supervision, 50 min.: 1300 kr.

Supervision, 90 min.: 2340 kr.

Betaling

Der afregnes efter hver session. Der kan betales kontant, eller over netbank: 

Handelsbanken kontonr: 7632 – 2023854

Afbud

Afbud skal meddeles telefonisk, pr. mail eller sms inden kl 12.00 dagen før aftalt tid. Udeblivelse eller afbud senere end anført afregnes med fuld takst. Hvis du er forhindret i at nå frem til vores aftale kan samtalen foregå online via sikker videoforbindelse eller via telefon. Der takseres som normalt..

Psykolog Nørrebro

Om Ane Aakerlund

Jeg er autoriseret psykolog med 21 års terapeutisk erfaring med praksis i København. Jeg tilbyder samtaleterapi og rådgivning til unge og voksne med vidt forskellige personligheds- og livsproblematikker. Den drivende kraft i mit arbejde er, at jeg dagligt oplever, at terapi kan give et andet menneske et rigere liv med et højere selvværd og en større styrke til at kapere de udfordringer, som man møder livet igennem.

Jeg har gennem årene specialiseret mig i arbejdet med særligt sensitive unge og voksne mennesker. Min erfaring inkluderer en mangeårig fordybelse i det særligt sensitive og forskningen i sensitivitet er en af de centrale inspirationskilder til mit arbejde.

For mange mennesker er det et stort skridt at opsøge en psykolog. Det kan være forbundet med sårbarhed og smerte at erkende, at man har brug for støtte til at komme videre. Ved vores første møde snakker vi om forventninger og ønsker til et forløb, og finder sammen frem til, hvad der passer dig bedst.

Det siger andre om deres forløb hos Ane

Kontakt

Hvis du har lyst til at vide mere om min metode, eller bare er nysgerrig, er du altid velkommen til at ringe eller skrive for at få en uforpligtende snak.