Psykolog Nørrebro - Brug for hjælp til din problematik

Har du, eller en du har kær, brug for hjælp fra en psykolog på Nørrebro? Jeg vil i høj grad sørge for at få mine klienter på rette kurs, efter at have mødt forskellige former for udfordringer på livets vej. Yderligere er mit fokus at styrke dem til eventuelle uforudsigelige problematikker, der kan opstå i livet senere hen. 

Psykolog Nørrebro - Placeret i nærheden af dig i københavn

Jeg er placeret på Odensegade 5, 2100 Østerbro, men ligger et stenkast fra dig, som bor på Nørrebro og har brug for hjælp fra en psykolog. 

Du kan undersøge min lokation nærmere på Google Maps og finde den korte afstand, du vil have, uanset om du er bosat på Frederiksberg, indre København eller Nørrebro. 

Psykolog med stor erfaring

Jeg har over 20 års erfaring som autoriseret psykolog. Jeg tilbyder både samtaleterapi og rådgivning til henholdsvis unge og voksne. For de fleste kan det være relativt svært at italesætte og grænseoverskridende at åbne op omkring sårbarhed, derfor er jeg som autoriseret psykolog meget opmærksom på at skabe et trygt og rart rum for mine patienter. 

Det er vigtigt for mig, som psykolog, at du, som klient, hos mig føler, at du kan åbne dig op og fortælle, hvad du har på hjertet. Dertil vil der, i løbet af vores første møde, være tid til en snak omkring, hvilke forventninger, der er sat for forløbet. 

Psykolog specialiseret i sensitive unge og voksne

I gennem min tid som psykolog Nørrebro, har jeg specialiseret mig i særligt sensitive voksne og unge. Jeg finder her en af mine centrale inspirationskilder i mit arbejde, via den fordybelse og forskning, der er, i det sensitive. 

Du kan læse mere om diverse psykolog behandlinger hos Sundhed.dk 

Om Ane Aakerlund

Jeg er autoriseret psykolog med 21 års terapeutisk erfaring med praksis i København. Jeg tilbyder samtaleterapi og rådgivning til unge og voksne med vidt forskellige personligheds- og livsproblematikker. Den drivende kraft i mit arbejde er, at jeg dagligt oplever, at terapi kan give et andet menneske et rigere liv med et højere selvværd og en større styrke til at kapere de udfordringer, som man møder livet igennem.

Jeg har gennem årene specialiseret mig i arbejdet med særligt sensitive unge og voksne mennesker. Min erfaring inkluderer en mangeårig fordybelse i det særligt sensitive og forskningen i sensitivitet er en af de centrale inspirationskilder til mit arbejde.

For mange mennesker er det et stort skridt at opsøge en psykolog. Det kan være forbundet med sårbarhed og smerte at erkende, at man har brug for støtte til at komme videre. Ved vores første møde snakker vi om forventninger og ønsker til et forløb, og finder sammen frem til, hvad der passer dig bedst.

Det siger andre om deres forløb hos Ane

Kontakt

Hvis du har lyst til at vide mere om min metode, eller bare er nysgerrig, er du altid velkommen til at ringe eller skrive for at få en uforpligtende snak.