Stress

Når man går ned med stress har det ofte været undervejs i lang tid og man har gradvist mistet forbindelsen til sig selv og til kollegaer, kæresten og måske ens børn. Langsomt har man droslet ned for fritidsaktiviteter, sport og sociale arrangementer og weekenderne bruges til at overleve, så man lige kan klare ugen efter. Pludselig siger kroppen fra og man oplever ofte at blive angst, deprimeret eller blive overvældet af en massiv træthed, der bare ikke vil forsvinde, uanset hvor meget man forsøger at ‘tage sig sammen’.

Vi ved i dag meget om, hvad der skaber stress, og hvad der forebygger stress. Stress kan opstå, når vi arbejder i et felt, hvor der er mangelfuld eller dårlig ledelse, modsatrettede krav, uvished og forandringer, og hvis vi føler at vi ikke har de tilstrækkelige kompetencer til at varetage opgaverne. De fleste ønsker at yde deres allerbedste, hvorfor det kan føles som et personligt nederlag, hvis man går ned med stress.

I et stresshåndteringsforløb hos mig er det målet, at du får hjælp til selvhjælp. Vi har fokus på at identificere og forandre de private og arbejdsmæssige situationer, der skaber stress hos dig. Vi vil undersøge, hvordan du på en hensigtsmæssig måde lærer at sætte grænser og sige nej, både i arbejdslivet og privat. Du vil lære konkrete mentale teknikker, der virker stressreducerende og på denne måde vil du blive mere modstandsdygtig i forhold til både at forebygge og håndtere stress i fremtiden.

Om Ane Aakerlund

Jeg er autoriseret psykolog med 21 års terapeutisk erfaring med praksis i København. Jeg tilbyder samtaleterapi og rådgivning til unge og voksne med vidt forskellige personligheds- og livsproblematikker. Den drivende kraft i mit arbejde er, at jeg dagligt oplever, at terapi kan give et andet menneske et rigere liv med et højere selvværd og en større styrke til at kapere de udfordringer, som man møder livet igennem.

Jeg har gennem årene specialiseret mig i arbejdet med særligt sensitive unge og voksne mennesker. Min erfaring inkluderer en mangeårig fordybelse i det særligt sensitive og forskningen i sensitivitet er en af de centrale inspirationskilder til mit arbejde.

For mange mennesker er det et stort skridt at opsøge en psykolog. Det kan være forbundet med sårbarhed og smerte at erkende, at man har brug for støtte til at komme videre. Ved vores første møde snakker vi om forventninger og ønsker til et forløb, og finder sammen frem til, hvad der passer dig bedst.

Det siger andre om deres forløb hos Ane

Kontakt

Hvis du har lyst til at vide mere om min metode, eller bare er nysgerrig, er du altid velkommen til at ringe eller skrive for at få en uforpligtende snak.