Psykolog Østerbro - Terapi og rådgivning til voksne og unge

Oplever du, at du har ondt i livet, er særligt sensitiv eller døjer med angst? De fleste, unge som voksne, oplever psykiske vanskeligheder på et tidspunkt i livet. Hvis du leder efter en psykolog Østerbro, så vil jeg mere end gerne hjælpe dig, så du igen kan kapere de udfordringer, som du vil møde i livet. 

I trygge hænder hos psykolog Østerbro

Jeg er autoriseret psykolog med 21 års erfaring med praksis i København. Her tilbyder jeg samtaleterapi og rådgivning til både unge og voksne. For mange kan det være svært at tage kontakt til en psykolog, og det kan også være svært at indrømme, at man har brug for hjælp. 

Det er vigtigt, at man føler sig tryg hos sin psykolog, og derfor vil vores første møde altid være en samtale, hvor vi i fællesskab snakker om forventninger til et forløb, og sammen finder frem til, hvilke mål, der skal sættes, og hvordan vi kan løse dem.

Psykolog Østerbro med speciale i særligt sensitive

Jeg har i mine mange år som psykolog specialiseret mig i særligt sensitive unge og voksne mennesker. Det er i den fordybelse og forskning i det sensitive, at jeg finder en af mine centrale inspirationskilder i mit arbejde. 

En session hos mig varer 50 minutter, og her taler du om din situation, hvor jeg vil stille uddybende spørgsmål, støtte dig, når det er svært, og udfordrer dig, når der er behov for det.

Behandling af forskellige problematikker

Hvad end du måtte kæmpe med, hjælper jeg gerne med behandling af forskellige livsproblematikker, såsom angst, lavt selvværd, depression og mere.

Gennem samtaleterapi og rådgivning vil jeg, som psykolog, assistere dig med nogle værktøjer, som kan hjælpe dig til at få det bedre eller mindske omfanget af netop den udfordring, du står med.

Om Ane Aakerlund

Jeg er autoriseret psykolog med 21 års terapeutisk erfaring med praksis i København. Jeg tilbyder samtaleterapi og rådgivning til unge og voksne med vidt forskellige personligheds- og livsproblematikker. Den drivende kraft i mit arbejde er, at jeg dagligt oplever, at terapi kan give et andet menneske et rigere liv med et højere selvværd og en større styrke til at kapere de udfordringer, som man møder livet igennem.

Jeg har gennem årene specialiseret mig i arbejdet med særligt sensitive unge og voksne mennesker. Min erfaring inkluderer en mangeårig fordybelse i det særligt sensitive og forskningen i sensitivitet er en af de centrale inspirationskilder til mit arbejde.

For mange mennesker er det et stort skridt at opsøge en psykolog. Det kan være forbundet med sårbarhed og smerte at erkende, at man har brug for støtte til at komme videre. Ved vores første møde snakker vi om forventninger og ønsker til et forløb, og finder sammen frem til, hvad der passer dig bedst.

Det siger andre om deres forløb hos Ane

Kontakt

Hvis du har lyst til at vide mere om min metode, eller bare er nysgerrig, er du altid velkommen til at ringe eller skrive for at få en uforpligtende snak.