Psykolog København - Personlig terapi og behandling nær dig

Behøver du hjælp fra en psykolog i København, som kan sætte dig i gang med et behandlingsforløb af dine udfordringer, så kan jeg hjælpe dig på vej. Med mine over 20 års erfaring med terapi, har jeg erfaring med at behandle forskellige livsproblematikker.

Behandling i trygge omgivelser

Kommer du til behandling hos mig, som psykolog København, kan du forvente at opleve trygge rammer, der er udstyret til at modtage alle typer af problemer, alt fra angst til depression, stress eller andre livskriser.

For mange kan det være et stort skridt at søge psykolog, og derfor er det nødvendigvis heller ikke et nemt skridt at tage. Ofte følger der en masse utryghed og sårbarhed med, ved at søge hjælp hos andre, og derfor tager vi også gerne forløbet i dit tempo. Et behandlingsforløb hos mig i København, vil altid være på dine præmisser.

Erfaren psykolog i København

Jeg har over 20 års erfaring som psykolog København. Jeg har hørt om og behandlet mange udfordringer, der alle er forskellige. Jeg ved derfor også, at alle har forskellige behov, både i forhold til behandling, men også i forhold til den måde, de ønsker forløbets gang. Dette tager jeg forbehold for, når vi sammen lægger en plan.

Gennem årene har jeg specialiseret mig i arbejdet med særligt sensitive personer, både unge og ældre, og derfor bunder min behandlingsform også i netop denne forskning.

Terapi og behandling af psykolog på dine præmisser

På baggrund af mine erfaringer, ved jeg, at det kan være svært at komme i behandling, når man er sårbar. Derfor vil det første møde i København mellem mig, som psykolog, og dig, som klient, være en afklaring af ønsker og behov, så vi finder den rette behandling for dig.Vil du høre mere om dine muligheder eller priser, kan du med fordel kontakte mig i dag via kontaktformularen. Så vil jeg hurtigst muligt vende tilbage på din henvendelse.

Om Ane Aakerlund

Jeg er autoriseret psykolog med 21 års terapeutisk erfaring med praksis i København. Jeg tilbyder samtaleterapi og rådgivning til unge og voksne med vidt forskellige personligheds- og livsproblematikker. Den drivende kraft i mit arbejde er, at jeg dagligt oplever, at terapi kan give et andet menneske et rigere liv med et højere selvværd og en større styrke til at kapere de udfordringer, som man møder livet igennem.

Jeg har gennem årene specialiseret mig i arbejdet med særligt sensitive unge og voksne mennesker. Min erfaring inkluderer en mangeårig fordybelse i det særligt sensitive og forskningen i sensitivitet er en af de centrale inspirationskilder til mit arbejde.

For mange mennesker er det et stort skridt at opsøge en psykolog. Det kan være forbundet med sårbarhed og smerte at erkende, at man har brug for støtte til at komme videre. Ved vores første møde snakker vi om forventninger og ønsker til et forløb, og finder sammen frem til, hvad der passer dig bedst.

Det siger andre om deres forløb hos Ane

Kontakt

Hvis du har lyst til at vide mere om min metode, eller bare er nysgerrig, er du altid velkommen til at ringe eller skrive for at få en uforpligtende snak.